Kopiokoneet

 

Malli: Sharp MX-2651
Hinta:  Kysy tarjous
Kuvaus: * Tulostus ja kopiointinopeus on 26 sivua minuutissa mustavalkoisena ja värillisenä.
* Sisäänrakennettu 100 arkin kääntävä syöttölaite ja 80 kuvaa minuutissa lukeva skanneri auttavat lisäämään tehokkuutta ja tuottavuutta.
* Korkea tulostusresoluutio 600 x 600 dpi, automaattinen prosessinohjaus ja kehitysaineen virkistysjärjestelmä varmistavat jatkuvan korkeatasoisen kuvanlaadun.
* Paperikapasiteetin maksimimäärä on 6300 arkkia ja jopa SRA3 ja 300 g arkkitulostus on helppoa.
* Monipuoliset viimeistelyvaihtoehdot, kuten satulasidonta, manuaalinen ja niititön nidonta tuovat lisää käyttömahdollisuuksia.

 

 

Malli:  Sharp MX-C300W
Hinta:  Kysy tarjous
Kuvaus:

* tulostusnopeus on 30 mustavalko- ja värisivua minuutissa ja automaattinen kaksipuoleisten tulostus tuottaa laadukkaat 600 x 600 dpi asiakirjat.
* Laitteessa on lisäksi helppokäyttöinen LCD-ohjauspaneeli ohjelmoitavilla toimintopainikkeilla ja kaksikomponenttinen kehitejärjestelmä, joka tuottaa tulostuslaadun, joka taatusti tekee vaikutuksen.
* Väriverkkoskannaus on vakiona ja voit skannata sähköpostiin, verkkokansioon, ja FTP:lle.
* Elektroninen lajittelu auttaa erottelemaan työt toisistaan ja USB-liitäntä mahdollistaa helpon skannauksen USB-muistiin ja suoratulostuksen USB-muistilta.
* Voit myös liittää laitteen langattomaan verkkoosi ja tulostaa langattomasti älypuhelimeltasi tai tabletista.

 

Tulostimet

Malli:  Sharp,  Kyocera, Brother
 Kysy tarjous!
Kuvaus: Laadukkaita tulostimia kaikkiin
yrityksen tarpeisiin

 

Kassakoneet

Malli:  Quorion QMP18
Hinta:  Kysy tarjous
Kuvaus: Pienen kokonsa ansiosta QMP-18 on ihanteellinen kumppani yrityksille sekä asiakkaille, jotka pitävät erittäin tärkeänä edullista järjestelmää ilman rajoitteita.
QMP-18 tarjoaa erinomaisen nopeat tapahtumien käsittelyt , monipuolisia ominaisuuksia, jopa varastoseurannalla sekä liitäntöjä ulkoisia laitteita varten. Lisäksi käytännöllisten liitäntöjen avulla voidaan liittää oheislaitteita kuten esim. kassalaatikko, vaaka, skanneri tai maksupääte kassaan.

 

Maksupäätteet

 

Malli:  CastlesV3M maksupääte
Vuokra:   Kysy tarjous
Kuvaus:

* V3M  Kannettava maksupääte akulla
*
Maksupäätteessä on värillinen 3,5” kosketusnäyttö, lähimaksu ominaisuus sekä sirukorttilukija.
*
Voidaan liittää FLOWPOS minikassaan tai käyttää erillismaksupäätteenä.
* FLOWPOS ominaisuudet ovat esim. käteiskuitti missä on eriteltynä tuotteiden nimet, yksikköhinnat, kpl. määrä,erilaisia alennuksia,verot näkyy kuitissa BRUTTO, ALV OSUUS, NETTO , maksutapoja voi olla rajaton määrä esim KÄTEINEN , KORTTIMAKSU, LOUNASSETELI, LAHJAKORTTI.  Lisäksi voidaan avata ravintolassa pöydät,jakaa tuolit pöydässä, ottaa välilasku, sulkea pöydät kun asiakas maksaa ja jakaa maksut asiakkaiden kohdalla suoraan maksupäätteellä , samalla se sulkee pöydät jos FLOWPOS on asenettuna PC:hen, Kosketusnäyttökassaan tai tabletissa.
*
Päiväraportti sekä Vuororaportti
* Verot voidaan lisätä että ne näkyy kuitilla
* Päivän Lopetus manuaalisesti tai automaattisesti
* Monikäyttäjä mahdollisuus omalla tilillä
* Myös lyhytvuokramahdollisuus!!